Съобразителност, издръжливост, състезателен дух – това са само част от уменията, които катеренето развива. Добавяме още и доза адреналин, която носи този спорт, предназначен преди всичко за хора със смели сърца. Или за онези, които са готови да се изправят пред страховете си и да ги борят. Нещо повече – катеренето ти позволява да изследваш границите на възможностите си и често сам да надскачаш собствените си очаквания.

Ако вече сме успели да предизвикаме любопитството ти, то ТИ трябва да дойдеш тук: в една от най-иновативните зали за т.нар. боулдър катерене (катерене на ниски стени).

катерене на ниски стени - боулдър катерене

Съвсем не е случайно, че през последните години имено боулдър катеренето се превърна в предпочитаният тип катерене за по-голяма част от младежите. Освен че може да бъде практикувано самостоятено (без нужда от партнъор, който да те осигурява), боулдър катеренето ти дава удоволствие от спорта с по-малка инвестиция на време и по-бързо и често усещане за постижения.

Боулдърланд – катерене на ниски стени. Какво предлагаме:

Разположена на обща площ от 850 кв.м., Boulderland ще ти предложи повече от 400 “проблеми” за преодоляване, както се наричат различните боулдър маршрути в катеренето. Със светещи маршрути и заоблени форми, Boulderland ще ти даде преживяване, което ще промени представата ти за традиционна катерачна зала. За да си го представиш по-ясно, добави звездно небе и гледка към цяла София … Ако желаете и вашите деца да се забавляват – доведете и тях. Детски център Фънтопия, София предлага детски и увеселителни атракции и е специално организиран за тях.

Повече за залата и за катеренето може да научиш на страничката й във фейсбук. Там ще съобщим и датата на откриването.

** В рамките на Boulderland, ще намериш също Climbar, който ще те посрещне с избор на здравословни храни и напитки за повече енергия и по-добри резултати.

За повече информация и за възможността за катерене на ниски стени – www.boulderland.eu

Контакти:

Адрес: София, бул. “Черни връх” 100, Paradise Center, ниво +3

Телефон: +359 884 013 937