Групови спортове

/Групови спортове
Групови спортове 2018-02-20T08:24:24+00:00

X-Shape

Групови тренировки всяка неделя от 9:00 до 10:00 часа

Заповядайте във Фънтопия, където ще се забавляваме, изграждайки стройно и хармонично тяло. За целта ще използваме единствените по рода си трамплини в България за да постигнем желаната форма по един различен и много забавен начин. В специално изготвената X-Shape програма ще постигнем следните резултати:

 • Стегнато тяло без вдигане на тежести
 • Тонизирани бедра без целулит, без да се налага да посещавате скучните тренировки във фитнеса
 • Оформени ръце и плосък корем, без да натоварваме ставите
 • Ще стопим мазнините, ще се отървем от напрежението и ще се забавляваме

Упражненията са подходящи, както за начинаещи, така и за напреднали. Тренировката започва с динамични подскоци, продължава с таргетирано трениране мускулите с упражнения на земя и завършва с разтягане. Чувството е страхотно, а тонусът и доброто настроение през целия ден са гарантирани.

ПРОВЕЖДАНЕ: Всяка неделя от 9:00 до 10:00 часа

ЦЕНА: 14 лв. на посещение (+ еднократно закупуване на специални чорапи за многократна употреба – 2,90 лв.)

МЯСТО: Funtopia, бул. Черни връх 100, етаж 3.

ТЕЛЕФОН за резервация: +359883641695

Резервирай тук
Facebook Group

Trampoline Body Workout

Провеждане вторник и четвъртък от 10:00 до 11:00 часа

Trampoline Body Workout е система от упражнения, специално разработена за хармонизиране на тялото, чрез използваенто на трамплини. Фънтопия е единственото място в България, което дава възможност за тренировки в една различна, забавна и в същото време, натоварваща цялото тяло, среда. Предимствата на Trampoline Body Workout системта са много:

 • Стимулира метаболизма
 • Повишава кислородния капацитет
 • Подобрява чувството за баланс и координация
 • Подобрява циркулацията на лимфата
 • Заздравява сърцето
 • Увеличава енергията и чувството за жизненост
 • Заздравява и тонизира мускулите

В свое проучване NASA заявяват, че „ упражненията с подскоци са най-ефикасната и ефективна форма на упражнения, измислена от човека.”. В същото се посочва, че „… за подобно ниво на сърдечна честота и кислородна консумация, степента на влияние на биохимичните процеси е по-голяма при скачане на трамплин, отколкото при тичане”.

ПРОВЕЖДАНЕ: Всеки вторник и четвъртък от 10:00 до 11:00 часа

ЦЕНА: 14 лв. на посещение (+ еднократно закупуване на специални чорапи за многократна употреба – 2,90 лв.)

МЯСТО: Funtopia, бул. Черни връх 100, етаж 3

Резервирай тук
facebook group

ЗАЩО ДА СКАЧАМЕ НА ТРАМПЛИНИ?

За разлика от другите видове аеробни тренировки, скачането на трамплини предпазва ставите и сухожилията от натоварване, като едновременно с това натоварва и заздравява мускулите. Тренировката ще включва загрявка, основна аеробна част, упражнения за отделни мускулни групи и, разбира се, стречинг.

Основните цели на тези тренировки са да ви направят по-здрави, тонизирани и, най-вече, ЩАСТЛИВИ! Да, щастливи! При участие в упражненията се освобождават ендорфини, които ще ви помогнат да преборите стреса и безпокойството. Ще се забавлявате страхотно и ще се усмихвате широко!

Тренировките са подходящи за възрастни и деца, а при максимално натоварване 10 минути скачане на трамплин могат да се равняват на 30 минути тичане, а след 1 час скачане на трамплин да се изгорят 1000 кал.