За нас

/За нас
За нас 2017-08-31T08:12:31+00:00

Фънтопия е уникално място, на което ще почувствате тръпката от височините и катеренето в напълно безопасна обстановка. Динамична и изпълнена с адреналин, Funtopia предизвиква малки и големи да се впуснат в поредица от приключения с една единствена цел – да се забавляват максимално!
Фънтопия Кидс е чудесен детски кът в София и място за родители, които обичат да отделят внимание за развитието на децата си.

Изчезващи хватки, комин, потънал в мрак, лабиринт, ходене по покрива на небостъргачи, средновековен замък – всичко това са само малка част от предизвикателствата, които ще ви накарат да изгубите представа за времето в чудния свят на Funtopia.

В екип и самостоятелно, с приятели или деца с родители, всички се забавляват в нашата зала с изненади. Игрите не са игри, те са метод на обучение в нашата академия за деца и родители.

Изпробвайте своите бързи реакции, съобразителност, ловкост и сила. Покажете, че можете да побеждавате и да споделяте радостта с приятели!
Атракциите, които предлага Funtopia, са напълно безопасна среда за всички посетители. Нашите квалифицирани инструктори, както и сертифицираните хидравлични съоръжения за самоосигуряване, гарантират пълната безопасност на всеки човек, без значение от неговата възраст, физически качества и подготовка!

Фънтопия е и перфектното място в София за организиране на парти за рожден ден, съчетаващо удоволствието от игрите с приятна атмосфера и много изненади!

  За семейства 2017-11-08T09:10:05+00:00

  Funtopia е зала, подходяща за посетители на възраст от 4 до 55+, затова цялото Ви семейство ще се забавлява с нас.

  Предизвикателствата във Фънтопия са предвидени да бъдат интересни и трудни за всички. Те са перфектният начин да си прекарате качествено с най-близките в един перфектно организиран детски кът в София. Отборно-ориентираните игри наистина допринасят за пълноценното изживяване, което ще ви сплоти в нестандартна среда за забавление. Ние сме близо до Вас – близо до Лозенец, Хладилника, с чудесна локация, удобна за всички, които търсят детски кът в София.

  В забързаните ни дни всяка споделена емоция на смях и игра е наистина ценна. Ние смятаме, че няма нищо по-стойностно от споделената радост, затова сме изградили Funtopia – не само като детски център, а като перфектното място за семейно развлечение.

  Приключението във Funtopia се разгръща с всяко посещение – ще подобрявате способностите си заедно, ще имате любимо семейно предизвикателство. Ще имате пряка връзка с развитието на уменията на децата си, а те ще могат да покажат на мама и татко колко добри катерачи са станали.

  За децата във всяка възраст е важно да усещат подкрепата на своите близки, а да поощряват детето си да се впуска в нови приключения, е стремеж на много родители. Затова и деца и родители тук намират желаната атмосфера, в която да бъдат приключенци, да се забавляват и да израстват заедно.

  В детски кът Фънтопия, в компания на аниматори и опитни фасилитатори, Вашето семейство ще преоткрие нови изживявания и ще се забавлява със спорт, игри и тренировки.

  Училища и детски градини 2017-08-31T08:18:55+00:00

  Ние от Фънтопия разбираме, че спортът, образованието и забавленията вървят ръка за ръка! Предлагаме пакет от услуги, предназначени за организирани мероприятия на училища и детски градини.

  Ако Вие истински желаете да откриете нови начини да обучавате децата, да им покажете колко е важно да действат и работят заедно, то възможностите за това са безгранични.

  Подбрали сме специални програми  за деца от всички възрасти, за да разберат колко е важно комбинирането на образование, спорт и забавления. Ние предлагаме както подходяща среда за забавление и спорт на цялото семейство, така и подходящ терен за Вашето училищно мероприятие.

  Разработили сме игрови методи на обучение и сме горди да кажем, че тези методи са били от голяма полза при всяка група от деца, които са ги пробвали.

  Ние обичаме да показваме, че една игра може едновременно да обучава и да забавлява. Създадохме различни групови игри, които включват спорт и в същото време затвърждават знанията, които нашите деца са получили в училище. Ние, екипът на Фънтопия, сме се посветили на това да научим децата колко е важно не само да се усъвършенстват и изпъкват като личности, но също да общуват и действат в група.

  Голямата истина за катеренето е, че е от една страна силов, от друга страна интелектуален спорт. Изисква и създава умения за внимателно планиране, предварително обмисляне, правилно и пестеливо използване на енергията, правилна преценка на това, докъде стигат силите ти.

  Нашият екип има опит в грижи и работа с деца от всички възрасти.

  Ние сме край вас при всички организирани във Фънтопия училищни тържества.

  Ние се грижим за всяка група от детски градини и училища. При нас се организират невероятни и различни училищни тържества по случай започване и завършване на учебната година, училищни тържества за честване на Осми март и Първа пролет, патронни празници на детски учебни заведения.

  Учители и ученици се забавляват заедно в един различен свят, изпълнен с нови цветове и изненади!

  В подходяща аранжировка на помещенията, при нас се провеждат училищни състезания, състезания за деца в различни групи на детски градини.

  Провеждат се училищни тържества за награждаване на отличници и победители в олимпиади, тържества за награждаване на деца от детски градини и ясли. За всички има награди.

  Ако проявяват интерес към организирано посещение на Вашето училище или детска градина, не се колебайте да се свържете с нас, за да получите допълнителна информация за дейностите, които предлагаме за Вас!

  Защо е здравословно 2017-08-31T08:15:10+00:00

  Ние във Фънтопия вярваме, че пълноценният живот се постига със здраве, спорт и смях. Именно затова създадохме Фънтопия така, че да допринася за тези така важни съставки.
  Катерене, разтягане и скокове – това са добри и комплексни спортни активности, които ние сме вкарали в призмата на забавлението и историята.

  Има многобройни изследвания, говорещи за големите ползи от катеренето като спорт, но сред най-важните са позитивите, които носи за сърдечно-съдовата система, координацията око-ръка и фината моторика, тонуса, подобрява стойката и помага с изкривявания в тялото и много други.

  Психологическите ползи от преодоляването на страхa и безпокойството не са за пренебрегване. Катеренето помага за откриването на границите на вашите способности и разширяването им. Помага на мотивацията и дава чувство за удовлетвореност от покорените върхове.

  Да не пропускаме и социалния аспект – Фънтопия е място, където спонтанно се създават приятелства и отбори. Предизвикателствата помагат за издигането над различията и обединява хората в стремежа за себеусъвършенстване. Има почти магически елемент, който обичаме да наричаме “ФЪНвероятен феномен”.

  Всяка активност в пределите на Фънтопия е ориентирана към позитивното. Поставяме приоритет на добрите емоции и всички услуги – от катерачните сесии, през детските партита за рожденни дни до нашата активна детска занималня – всички те са създадени с цел пълноценно прекарано време, което добавя стойност към вашето ежедневие.

  Ако искате да изпитате това чувство, не се бавете – елате и пробвайте!
  Резервирайте сесия във Фънтопия като се свържете с нас на телефон 0700 20 867 или електронна поща info@funtopia.eu