Групови спортове

/Групови спортове
Групови спортове2018-06-21T07:46:52+00:00

Trampoline Body Workout

Провеждане вторник и четвъртък от 10:00 до 11:00 часа

Trampoline Body Workout е система от упражнения, специално разработена за хармонизиране на тялото, чрез използваенто на трамплини. Фънтопия е единственото място в България, което дава възможност за тренировки в една различна, забавна и в същото време, натоварваща цялото тяло, среда. Предимствата на Trampoline Body Workout системта са много:

  • Стимулира метаболизма
  • Повишава кислородния капацитет
  • Подобрява чувството за баланс и координация
  • Подобрява циркулацията на лимфата
  • Заздравява сърцето
  • Увеличава енергията и чувството за жизненост
  • Заздравява и тонизира мускулите

В свое проучване NASA заявяват, че „ упражненията с подскоци са най-ефикасната и ефективна форма на упражнения, измислена от човека.”. В същото се посочва, че „… за подобно ниво на сърдечна честота и кислородна консумация, степента на влияние на биохимичните процеси е по-голяма при скачане на трамплин, отколкото при тичане”.

ПРОВЕЖДАНЕ: Всеки вторник и четвъртък от 10:00 до 11:00 часа

ЦЕНА: 14 лв. на посещение (+ еднократно закупуване на специални чорапи за многократна употреба – 2,90 лв.)

МЯСТО: Funtopia, бул. Черни връх 100, етаж 3

Резервирай тук
facebook group

ЗАЩО ДА СКАЧАМЕ НА ТРАМПЛИНИ?

За разлика от другите видове аеробни тренировки, скачането на трамплини предпазва ставите и сухожилията от натоварване, като едновременно с това натоварва и заздравява мускулите. Тренировката ще включва загрявка, основна аеробна част, упражнения за отделни мускулни групи и, разбира се, стречинг.

Основните цели на тези тренировки са да ви направят по-здрави, тонизирани и, най-вече, ЩАСТЛИВИ! Да, щастливи! При участие в упражненията се освобождават ендорфини, които ще ви помогнат да преборите стреса и безпокойството. Ще се забавлявате страхотно и ще се усмихвате широко!

Тренировките са подходящи за възрастни и деца, а при максимално натоварване 10 минути скачане на трамплин могат да се равняват на 30 минути тичане, а след 1 час скачане на трамплин да се изгорят 1000 кал.