Корпоративни събития

/Корпоративни събития
Корпоративни събития2017-11-08T09:23:49+00:00

Фънтопия е мястото, на което Вашата компания ще открие отборния си дух. С разнообразие от игри и активности, които сме подготвили за Вас, ще се сплотите като отбор.

Фънтопия е нестандартен избор за провеждане на корпоративни събития, но също така предлага страшно интересни възможности. Предлагаме голямо разнообразие от програми, услуги и персонал на най-високо ниво.

Във Фънтопия можете да организирате както тиймбилдинг така и детски празник за децата на Вашите служители. Какво по-приятно от това децата да се съберат и да играят спортни и полезни игри заедно с всички родители, а след това да се почерпят в Клаймбар с предварително заявен кетъринг или на свободна консумация!

Времето, прекарано във Фънтопия, не е просто забава, а е оползотворено и смислено – тук ще се преодолеят общи предизвикателства в комфортна атмосфера, ще се развият качества и ще изпъкнат личностни умения.

Ако сте заинтересовани от провеждането на тиймбилдинг или други корпоративни събития във Фънтопия, потърсете ни на 0700-20-867 или ни пишете на info@funtopia.eu. Попитайте и за нашите мобилни стени, които ще пренесат катеренето на удобно за Вас място!

А ако смятате, че имате нужда от сериозно спортно предизвикателство – запознайте се с TeamFunChallenge програмата на Фънтопия.

Във Фънтопия сме екип, който знае как да създаде атмосфера за Вашите корпоративни събития.