Активна лятна занималня

4 юни – 14 септември

Лято 2018 чука на вратата, а ние от Фънтопия оставаме верни на философията си, че здравето, спортът и приключенията вървят ръка за ръка. Именно затова нашата активна лятна занималня комбинира множество занимания на открито, страхотни игри, а също и интерактивна образователна програма. Ние работим за това Вашите деца да бъдат щастливи, здрави и усмихнати и гарантираме едно незабравимо лято изпълнено с приключения във Фънтопия. Активната лятна занималня е подходяща за деца от 5 г. до 12 г.

КАКВО ЩЕ ПРАВИМ?

ВЕСЕЛ СПОРТ
Катерене в зала FUNTOPIA KIDS – 5 пъти седмично
Скачане в трамплинен парк зала FUNTOPIA NINJA – 5 пъти седмично
Уроци по плуване – всеки вторник и четвъртък от 18 юни – 2 пъти седмично
Излет във Витоша – 1 седмично
Излет в Южния парк – 2 пъти седмично
Активни забавления със специално обучени кучета – 1 месечно

УРОЦИ ПО ПЛУВАНЕ С УЧИТЕЛ – 2 пъти седмично
Всеки вторник и четвъртък децата от лятна активна занималня Фънтопия посещават уроци по плуване в спортен комплекс Силвър Сити. Целта на заниманията е детето да се запознае с водата и да се научи да бъде в хармония с нея. Активните движения във водна среда стимулират физическото и психомоторното развитие, подобряват координацията и нервната система, укрепват костната система и имунитета, подобряват кръвообращението, дишането и развитието на интелекта, нормализират мускулния тонус, действат благотворно върху храносмилането и апетита, формират важни двигателни умения и приучават децата да се приспособяват по-бързо и по-лесно в необичайни и непознати ситуации.
Обучават на последните тенденции и методики в детското плуване и най-важното – безкрайно се забавляват

ПРОГРАМА „ВРЕМЕ ЗА ГЕРОИ“ – 1 седмично
Четене, разказване и слушане на познати и непознати приказки, изиграване на приказни сюжети и преобразяване в любими приказни герои, запознаване с биографиите на известни личности от сферата на литературата, изкуството, спорта и политиката, вдъхновяващи събития и среща с известни личности

ПРОГРАМА „НАШАТА ФЪНТОПИЙСКА РАБОТИЛНИЧКА” – 2 пъти седмично
Моделиране с пластелин, рисуване на керамични фигурки, боядисване, различни апликации, изработване на глинени фигури

КУЛИНАРНА АКАДЕМИЯ ЗА ФЪНТОПЦИ – 2 пъти седмично
Изработване на кулинарни изкушения , пица, сладкиши, сандвичи, кремове

БОУЛИНГ –1 седмично
Всеки понеделник ще забавляваме децата с посещение на Боулинг в Playground

РАБОТИЛНИЦА ЗА САПУНИ – 1 седмично
Работилничка в света на сапунените мехури! Приготвянето на сапун може да е вълнуващо хоби или професия. Приятно занимание за вашите деца, където те ще се учат да съчетават аромати, цветове и ще бъдат малки дизайнери на техните сапуни.

ПОСЕЩЕНИЕ НА МУЗЕЙ – 1 седмично
Всяка седмица, ние от Фънтопия ще водим малките фънтопийци в музей. Предвидени са посещения в Музейко, Национален Природонаучен Музей, Национален Политехнически Музей, Музей Земята и Хората.

ТЕМАТА НА ДЕНЯ – 5 дни седмично
В темата на деня, всеки ден ще се правят различни теми с децата. Ще разискваме теми в зависимост от съответния ден, ако има някакво историческо събитие в него. Ще оставяме децата да предлагат теми и да ги дискотираме.

КУРС ПО АКТЬОРСКО МАЙСТОРСТВО
Театрални игри за малки фънтопийци. Най-малките фънтопийци ще попаднат в един приказен свят, в който главни герои ще бъдат самите те. Ще разкажат своите истории, ще ги изиграят, и най-вече ще се забавляват.

ПРОГРАМА

SCHEDULE

КАК ПРОТИЧА ЕДИН ТИПИЧЕН ДЕН ОТ ЛЯТНАТА ЗАНИМАЛНЯ ВЪВ ФЪНТОПИЯ?

Активната лятна занималня на Фънтопия е толкова разнообразна, че няма един типичен ден. Все пак по-долу сме се опитали да обобщим часовите зони и съответстващите за тях дейности!

8.30 до 9.00 часа – събиране на групите, сутрешна загрявка и игри.

9.00 до 10.00 часа – катерене и/или скачане във Фънтопия.

10.00 до 12.00 часа – в зависимост от деня ще редуваме плуване, разходка в музей, излет на Витоша, скаутски обучения и други.

12.00 до 13.00 часа – обяд –  Можете да поръчате от нашето здравословно меню (поръчките се правят до 17 ч.на предния ден) или си да приготвите обяд за децата си от вкъщи.

13.00 до 14.00 часа – време за отдих, четене, разказване и приказки.

14.00 до 16.00 часа – време за нашите работилнички. В това време децата ще готвят, правят сапунчета, творят, оцветяват и развиват своите таланти.

16.00 до 18.00 часа – време за релакс. Тогава децата ще гледат любими филмчета, слушат музика и общуват.

Колко струва?*

Цена на ден: 32.00 лв.
Седмичен пакет: 144.00 лв.
Месечен пакет: 537.00 лв.

Срещу 7.00 лв. на ден осигуряваме професионално приготвен, здравословен топъл обяд + следобедна закуска

Има ли отстъпки?*

5 % отстъпка при записване и заплащане 10 дни предварително
20 % Второ дете от семейство (отстъпката не важи за обедното меню)

Как да направя записване?

Участието в активната лятна занималня на Фънтопия става САМО с предварителна резервация на телефон 0882 394 181 или 0884 510 331, най-късно до 17:00 часа на предходния ден.

За да бъде гарантирана Вашата предварителна резервация за срок по-голям от 4 дни преди посещението, трябва да заплатите таксата за участие на място или по банков път.

МЕНЮ

ВАЖНО

Моля, запознайте се с формулярите по-долу и попълнете тези от тях, които е необходимо!

Здравна анкета

Информирано съгласие

Правила за посещаване на активна лятна занималня

*Тъй като цените на активната лятна занималня са обвързани с множество мероприятия извън Фънтопия, то е възможно те да бъдат променени.